7 oktober 2012
09:40

IK Huge

Referat: Lohärads IF - IK Huge

Nu var vi tillbaka i Årsunda utanför Sandviken för att spela ÅRSUNDA HÖSTCUP. Vi var med förra året och tyckte att det var en jätte trevlig cup. Idrottsplatsen låg mycket trevligt, samt att det var ett mycket lyckad arrangemang. Förra året vann vi cupen (9-manna).

Första matchen i år var mot IK Huge, ett lag som vi inte visst något om. Vi startade med en 4-2-3-1 uppställning, allt för att täppa till i mitten. Vi startade matchen bra och hade bra rull på bollen. Men vi var lite slarviga i passningsspelet ibland, det var inte alltid rätt adress på bollen. Spelet under första halvlek var mycket på deras planhalva. Vi började spela 4-4-2 för att få mera folk framåt. Vi skapade en del, men missade.
I halvtid sade vi att vi var tvungna att vara nogrannare i allt vi gör på plan.
1-0, 4:e min 2:a halvlek. Vi fick en straff, där de rev ner Kalle. Kalle fick ta den själv och satte den. Skönt att vi fick hål på dom. Killarna var duktiga på att ha tålamod, det kändes bra.
2-0, 7:e min 2:a halvlek. Många bra pass och en överlappning mellan Wester och Zacke, innan Zacke passar Joel som passar till Ralle. Här ser man hur Ralle tar det lugnt och verkligen siktar och tittar innan han lägger in skottet i mål. Hela anfallet var på högerkanten och Ralle sköt strax utanför deras straffområde. Bra förspel och snyggt skott av Ralle.
Vi hade en bättre nogrannhet under 2:a halvlek, det kändes bra.
3-0, 10:e min 2:a halvlek. Max går runt sin back och lägger in den sentt bakåt till Joel"på rätt plats i straffområdet"Söderhäll. Bra Joel.
Vi vann matchen med 3-0, bra start på cupen. Vi missade mycket, men vi hade tålamod, och vi blev bättre i nogrannheten. Starkt av Huge att orka hela matchen utan avbytare.
Matchens kämpe blev AK. Grattis AK bra jobbat. Du känns så trygg på ytterbacksplatsen, samt att du börjar ta för dig mer och mer i närkamperna, fortsätt med det.